Ledige sponsorbørn i Kumaon

Børnene bor i fjerntliggende landsbyer i Himalaya bjergene

123 Manisha 13 -år

Manisha går i 8. klasse. Hun har 2 brødre og 1 søster. Hun ser dårligt og har derfor problemer med at skrive. Det er meget svært for hendes mor at tjene til to gange måltid om dagen. Hendes økonomiske situation er meget dårlig. Selvom Manisha har problemer med øjnene, koncentrerer hun sig om sine studier.

141 Gavurav Kumar 05.05.2009

Gaurav går i 6. klasse. Hans skole ligger 1 km væk fra hans hjem. Han har 1 bror og 2 søstre. Hans mor døde på grund af eksplosion af gasovn. Hans far arbejder, men indkomsten er så mindre at bære alle udgifter, og sommetider får hans far ikke arbejde. Børnene sørger stadig på grund af deres mors død. Hans far håber meget på at få en sponsor til Gaurav, så han kan fortsætte med sin uddannelse.

146 Ikra Parveen 21.12.2011

Ikra går i 3. klasse. Han har 3 brødre. Da Ikra’s far døde, var børnene meget små. På grund af farens død var børnene nødt til at stoppe deres uddannelse. Familiens økonomiske tilstand er meget dårlig, de er ikke i stand til at tjene nok til to måltider om dagen. Ikras mor arbejder som stuepige. Hun håber meget på at få en sponsor til sin sin datter, så hun kan fortsætte sin uddannelse. Familiens økonomiske tilstand er meget dårlig, hun er ikke i stand til at tjene nok til to måltider om dagen.

149 Manisha Arya 03-03-2007

Manisha går i 8. klasse. Hun bor i Chitai Pant landsby. hun har 1 bror og 2 søstre. Hun studerer i Chittai på universitetet. Hendes forældre er i fængsel. Hun og hendes søskende bor sammen med deres bedsteforældre. Familiens økonomiske tilstand er meget dårlig. Børnene er meget triste, og de står over for elendigt liv uden forældre. For hver dag bliver det hårdere og hårdere for børnene.

151 Sandhya 06-03-2005

Sandhya går i 10. klasse.Hun bor i landsbyen Chitai Pant. Hun har 1 søster og 1 bror. Hun studerer på Inter college. Begge hendes forældre er i fængsel. Hun bor sammen med sin bror og søster bor hos med sine bedsteforældre. Familiens økonomiske tilstand er meget dårlig.

155 Mohammed 26.10.2015

Mohammed Ujeer går i børnehave. Han har 1 bror. Hans far forlod dem, da han var 2½ år. Han bor sammen med sin mor hos hans mormor. Hans mor arbejder i en butik i Almora, , men den indkomst, hun får, er meget lille. Hun spekulerer altid på, hvordan hun kan få råd til at uddanne sine børn. Hun bliver hos sin mor, men hun er stadig bekymret for, hvad der vil ske, for hende og hendes børn efter sin mors død.

156 Tanuja 07-04- 2012

Tanuja går i 3. klasse. Hun har 1 søster og 1 bror. Deres far var chauffør. Da Tanuja var 6 år gammel, blev hendes far syg og døde af gulsot. Hendes mor er daglejer, men tjener ikke nok til de daglige fornødenheder. Hvis Tanuja får en sponsor, vil det være en god mulighed for hende at blive uddannet.

157 Mansi Rani 24-07-2007

Mansi går i 6. klasse. Hun har 2 søstre. Deres far var daglejer, men døde tidligt på grund af hjerteanfald og efterlod familien i økonomiske problemer. Hendes mor arbejder som stuepige i forældrenes hus. Hun håber meget på at få sponsoratet til Mansi så hun kan uddanne sin datter.

159 Diksha – 12 år

Diksha går i 7. klasse. Hun har 2 brødre og 1 søster. Hendes far er mentalt syg. Hendes mor har ikke regelmæssigt arbejde, så familiens økonomiske situation er meget dårlig. Hvis Diksha får en sponsor, vil hun være i stand til at fortsætte sin uddannelse.

160 Chetan Mehra 05-07-2009

Chetan Mehra går i 6. klasse. Han har 1 bror. Hans far døde på grund af fald fra Kanchi Rock. Han havde en butik i Kanchi Dham. Hans far var eneste forsørger i familien. Efter hans fars død er familiens økonomiske tilstand meget dårlig. Da Chean’s far døde var han kun 3 år gammel. Chetans mor vil gerne have at hendes børn får en uddannelse. Hun vil være meget glad, hvis Chetan får sponsor.

161 Saurabh 16-01-2013

Shaurab går i 1. klasse. Hans far døde i en ulykke, da Saurabh kun 1 år gammel. Hans mor arbejder. Familiens økonomiske tilstand er meget dårlig, hans mor er altid bekymret for Shaurabs fremtid. Hun vil gerne give sin søn en uddannelse.

163 Chetan  Negi 02.09.2017

Chetan Negi går i børnehave. Han har 2 søstre på 6 og 10 år. Hans mor er død, hans far er daglejer og tjener meget lidt, så de er meget fattige. Chetans bedstemor passer børnene, men hun er meget gammel. Hun er altid bekymret for børnenes fremtid.

.