Ledige sponsorbørn i Valar

Børnene i Valar bor i landsbyer rundt om Trankebar i Syd Indien.

34 – S. Sanjay Kannan 13.05.2000

Sanjay har desværre mistet sin sponsor og søger nu nogen, som vil hjælpe ham, til han er færdig med college om 2-3 år. Han går i ITI 1. år

159- Madhumitha
10.02.2009

Madhumitha går i 5. klasse. Hun bor med sine forældre nær Trankebar. Hendes far er syg på grund af alkohol, så han kan ikke arbejde. Hendes mor har ikke arbejde hver dag, så det er meget svært for hende at få råd til mad og skoleting.

160 R. Anushka 13.06.2013

Anushka går i 2. klasse. Hun har 1 bror. Hun bor i en landsby nær Trankebar sammen med sin bror og sine forældre. Hendes far er handicappet. På grund af polioangreb blev hans venstre ben lamt. Han arbejder med dong-landbrug og tjener et meget lille beløb. Hendes mor har en smule arbejde og tager sig af familien. Det er meget svært, at få pengene til at slå til også til uddannelse. Bedsteforældrene bor hos dem og hendes mor tager sig også af dem.

161 S. Dhanya
15.08.2014

Dhanya går i børnehave. Hun har 1 lillesøster. Hun bor sammen med sine forældre og søskende i en lille stråtækt hytte. Hendes far kan ikke arbejde pt. på grund af en ulykke. De bor sammen med bedsteforældrene, som tjener omkring 200 kr. om måneden.

162 – Vinothini
08.09.2014

Vinothini går i børnehave. Hun har 2 ældre brødre. Hendes far var alkoholiker. Han forlod dem pludselig en mørk aften og kom aldrig tilbage. Hendes mor arbejder som stuepige i andre hjem. Det er dog svært at få pengene til at slå til. De bor i et meget dårligt hus. I regntiden kommer der en del vand ind i huset.